Belangrijke Mededeling: Wij zijn over op een nieuw ledensysteem.

Odio ut sem nulla pharetra diam. Interdum velit euismod in pellentesque massa placerat duis. Urna et pharetra pharetra massa massa ultricies.

Nouri
3
 min leesduur
September 5, 2023

Vanaf heden gebruiken wij bij Team de Jager het ledensysteem van Virtuagym.

U ontvangt hiervoor een uitnodiging van ons per mail (of u heeft reeds een uitnodiging per mail ontvangen)

Voortaan zal er bij binnenkomst ingecheckt moeten worden door middel van de QR code die in onze app staat. Deze app kunt u downloaden via de uitnodiging/welkomstbericht welke u van ons zult ontvangen. (Of reeds heeft ontvangen)

De aankomende incasso zal dan ook via dit nieuwe systeem gaan.

Wat betreft de studenten:

Helaas moeten alle studentenkortingen opnieuw door ons handmatig ingevoerd worden en zijn niet meegenomen in deze incasso. Ben je student? Meld je dan met je studentenpas aan de balie zodat wij de korting erin kunnen zetten. Wij zullen dan ook de €10 terug storten.

Overige lidmaatschappen:

Mocht er iets niet juist zijn geïncasseerd dan vragen wij u vriendelijk om u even te melden bij de balie zodat wij dat in orde kunnen maken. Het kan zijn dat er onbewust iets niet juist is overgenomen vanuit het oude systeem. Onze excuses alvast hiervoor mocht dat zo zijn

Vanaf heden zal er ook bij binnenkomst gescand moeten worden. Meer info hierover en over het nieuwe systeem volgt in een volgend bericht.

Non blandit massa enim nec dui nunc mattis enim. Tellus id interdum velit laoreet. Elementum eu facilisis sed odio morbi quis