Belangrijke Mededeling: Prijsverhoging en reserveren voor lessen

We willen jullie op de hoogte brengen van een verandering die binnenkort zal plaatsvinden in onze sportschool.

Richard
3
 min leesduur
September 5, 2023

Beste leden,

We willen jullie op de hoogte brengen van een verandering die binnenkort zal plaatsvinden in onze sportschool.

Prijsverhoging

Vanaf 1 oktober zullen we de prijzen van de lidmaatschappen met € 5,00 moeten verhogen. We begrijpen dat niemand graag meer betaalt voor dezelfde dienst, en we willen transparant zijn over waarom deze verandering nodig is. Door de stijgende kosten van gasprijzen, verzekeringen en andere operationele uitgaven moeten we onze prijzen aanpassen.

openingstijden wijzigen

Onze openingstijden zullen ook per 1 oktober wijzigen. Op maandag, woensdag en vrijdag zal de sportschool geopend zijn in de ochtend van 07:00 tot 12:00. Er is dan mogelijkheid om vrij te trainen. Wij kijken naar de animo voor lessen in de ochtend.

Reserveren

Ook zal er vanaf 1 september gereserveerd moeten worden voor de lessen. Dit kan via onze app. De app is te vinden in de Apple Store of Google Play store onder team de jager. Mocht je de app nog niet hebben dan kunnen we je aan de balie helpen om deze te installeren. Deze app is ook nodig om toegang te krijgen door d.m.v. de QR- code-Check in.

We willen benadrukken dat we ons best blijven doen om betaalbare diensten van hoge kwaliteit aan te bieden. We waarderen jullie als leden en hopen op jullie begrip voor deze verandering.

Bedankt voor jullie begrip en steun.

Team de Jager

Non blandit massa enim nec dui nunc mattis enim. Tellus id interdum velit laoreet. Elementum eu facilisis sed odio morbi quis