Steun Team De Jager

Kickboksen - Boksen - Brazilian Jiu Jitsu - MMA - Bag Workout - Parcourstraining - fitness - crossfit - Bag Workout - Parcourstraining - fitness - crossfit
Kickboksen - Boksen - Brazilian Jiu Jitsu - MMA - Bag Workout - Parcourstraining - fitness - crossfit - Bag Workout - Parcourstraining - fitness - crossfit

Doe een Donatie en Ondersteun

Samen Bouwen aan Succes

Bij Sportvereniging Team De Jager draait alles om gemeenschap en groei. Onze missie is om vechtsporten toegankelijk te maken voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. We hebben een inspirerende en ondersteunende omgeving gecreëerd waarin individuen kunnen groeien, zowel fysiek als persoonlijk.

Jouw steun kan een groot verschil maken in het realiseren van onze missie en het versterken van onze sportvereniging.

Ons doel

CONCEPT 2 SKIERG

De Concept 2 SkiErg is een geperfectioneerde Amerikaanse Nordic ski-machine van de producent van de  beproefde . De SkiErg maakt gebruik van de belangrijkste roeielementen, zoals de vliegwielweerstand en de allernieuwste PM5 Performance Monitor, maar focust de sporters op de verticale bewegingen en simuleert zo de bewegingen van het langlaufen.

Hij kan gebruikt worden met de dubbelstok-techniek en de klassieke, afwisselende armbewegingen. Het is algemeen erkend dat dit de zwaarste training is voor het hele lichaam en perfect voor het uithoudingsvermogen. Dit fitnessapparaat richt zich op de armen, benen en core voor een volledige body work-out gericht op de lengte en het niveau van de sporter.

Hoe Doneren?

Het proces van doneren is eenvoudig en transparant. Je kunt het bedrag kiezen dat je wilt doneren en betalen via veilige en beveiligde betaalmethoden. We waarderen elke bijdrage die je kunt leveren en danken je bij voorbaat voor je steun.

Jouw Impact

Elke donatie, groot of klein, heeft een impact.

Door te doneren, draag je bij aan de voortdurende groei en ontwikkeling van Sportvereniging Team De Jager. Je steun helpt ons om hoogwaardige trainingen, moderne faciliteiten en diverse programma's aan te bieden die leden van alle leeftijden en niveaus ten goede komen.