Steun Team De Jager

Kickboksen - Boksen - Brazilian Jiu Jitsu - MMA - Bag Workout - Parcourstraining - fitness - crossfit - Bag Workout - Parcourstraining - fitness - crossfit
Kickboksen - Boksen - Brazilian Jiu Jitsu - MMA - Bag Workout - Parcourstraining - fitness - crossfit - Bag Workout - Parcourstraining - fitness - crossfit

Doe een Donatie en Ondersteun

Samen Bouwen aan Succes

Bij Sportvereniging Team De Jager draait alles om gemeenschap en groei. Onze missie is om vechtsporten toegankelijk te maken voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. We hebben een inspirerende en ondersteunende omgeving gecreëerd waarin individuen kunnen groeien, zowel fysiek als persoonlijk.

Jouw steun kan een groot verschil maken in het realiseren van onze missie en het versterken van onze sportvereniging.

Ons doel

Taurus Stair Trainer ST10.5 Trapklimmer

Traplopen is gemakkelijk en moeilijk. Simpelweg omdat deze beweging door vrijwel iedereen kan worden uitgevoerd en we deze in het dagelijks leven voortdurend tegenkomen. Moeilijk omdat traplopen al na korte tijd behoorlijk vermoeiend wordt. Daarom kan traplopen ook perfect gebruikt worden als duurtraining - of het nu is om minder snel buiten adem te raken tijdens een van de meest alledaagse bewegingen of om je eigen conditie naar een hoger niveau te tillen.

Nu heeft niet iedereen thuis eindeloze trappen, en dat is waar de Taurus Stair Trainer ST10.5 Trapklimmer in het spel komt. De ST10.5 is een vrijwel eindeloze roltrap die je tegen de rolrichting in kunt ‘lopen’. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van hardlopen op een vlakke ondergrond: de beenspieren worden intensiever gebruikt en ook de billen worden zwaarder bij de training betrokken. De impactenergie bij het stappen op een trapklimmer is lager, waardoor de training gewrichtsvriendelijker wordt.

Hoe Doneren?

Het proces van doneren is eenvoudig en transparant. Je kunt het bedrag kiezen dat je wilt doneren en betalen via veilige en beveiligde betaalmethoden. We waarderen elke bijdrage die je kunt leveren en danken je bij voorbaat voor je steun.

Jouw Impact

Elke donatie, groot of klein, heeft een impact.

Door te doneren, draag je bij aan de voortdurende groei en ontwikkeling van Sportvereniging Team De Jager. Je steun helpt ons om hoogwaardige trainingen, moderne faciliteiten en diverse programma's aan te bieden die leden van alle leeftijden en niveaus ten goede komen.